THULE tetőbox, kerékpártartó, tetőcsomagtartó, síléctartó, hólánc

THULE Márkabolt - THULE tetőbox, THULE kerékpártartó, THULE tetőcsomagtartó, THULE síléctartó, ICEMAN hólánc, THULE hólánc, Tetőbox bérlés és Tetőcsomagtartó bérlés

THULE kerékpártartó - Fedezze fel nyeregben ülve a világot!

Hogyan szeretné szállítani kerékpárjait? Mi négy ötletes kerékpárszállítási módot kínálunk - kerékpártartó tetőcsomagtartóra, kerékpártartó vonóhorogra, kerékpártartó hátsó ajtóra, kerékpártartó belsőtérbe - melyekkel biztonságosan és egyszerűen szállíthatja kedvenc bringáit.

thule kerékpártartó

A Thule kerékpártartó megoldásai mindig biztos partnerei lesznek kirándulásai során. Az összes kerékpártartó minőségi alapanyagokból készül, nem egy közülük kategóriájának tesztgyőztes, nemzetközileg elismert darabja, és megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak (TÜV, CityCrash).


THULE kerékpártartó tetőcsomagtartóra

kerékpártartó tetőcsomagtartóra

Az autó tetőre szerelhető kerékpártartó egyszerűen, közvetlenül a tetőcsomagtartóra rögzül. A Thule három változatot is kinál (FreeRide 530, ProRide 591, OutRide 561) az autó tetőre szerelhető kerékpártartókból! Minden Thule kerékpártartó autó tetőre zárható, illetve a kerékpár is hozzázárható a kerékpártartóhoz.

- Az autója méretétől függően, a kerékpártartók segítségével akár hat kerékpár szállítására is elegendő hely lehet a tetőcsomagtartón.
- A kerékpártartó autóra való elhelyezés miatt kevésbé lesz koszos, poros a bicikli.
- Ha van az autóján vonóhorog, akkor szabadon maradhat a lakókocsi, utánfutó és egyéb számára.kerékpártartó vonóhorogra

A vonóhoroggal rendelkező gépkocsikhoz, számos megoldás kínálkozik a kerékpárszállításra! A kerékpártartó vonóhorogra, a kerékpárszállítás legelegánsabb módja! A vonóhorgos kerékpártartók kategóriában a legszélesebb a kínálatunk, a legegyszerűbbektől (HangOn) kezdve a legprofibbakig (EuroClassic G5), mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb vonóhorogra szerelhető Thule kerékpártartót.

- Mivel a kerékpártartó alacsonyan van, a kerékpárok rögzítése nagyon egyszerű bárki számára, nem kell magasra emelni a bringákat.
- A tetőcsomagtartó szabadon marad más felszerelés vagy kiegészítő pld. tetőbox, tetőkosár számára.
- Az összes vonóhorogra szerelhető kerékpártartó billenthető, így a kerékpárok leszerelése nélkül is hozzáférhet autója csomagteréhez.


kerékpártartó hátsó ajtóra

Amennyiben nincs vonóhorog az autóján, és nem tudja vagy nem szeretné a tetőcsomagtartón szállítani a kerékpárokat, akkor a hátsó ajtóra szerelhető Thule kerékpártartókat ajánljuk! Ezek a kerékpárszállítók elsősorban csapott hátú 3/5 ajtós, kombi illetve egyterű autókra szerelhetőek.

- Szabadon marad a tetőcsomagtartó más felszerelések szállítására.
- A magasra szerelhető típusok (ClipOn high, BackPac) szabadon hagyják az autó hátsó világítását és a rendszámtáblát.
- A hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartók egyszerűen kezelhetőek, használat után összecsukhatóak így kis helyet foglalnak tárolás közben.
- Használatuk mellett szabadon marad az autó vonóhorga.kerékpártartó belsőtérbe

Praktikus kerékpárszállító azok számára, - elsősorban egyterűekhez és kisbuszokhoz - akik autójuk belsejében szeretnék szállítani bringáikat!

- Autója légellenállása nem változik.
- Bringáit az időjárás viszontagságaitól védve, biztonságosan szállíthatja.
- Az egyéb csomagok szállítására lehetőség van akár egy praktikus tetőbox használatával.

Tel.: +36 70 455-2089 ; Email: thulebolt@orlan.hu

További információk, típusválaszték, paraméterek, árak a THULE kerékpártartókról a THULE Márkabolt Budaörs - kerékpártartó weboldalán!

Thule Márkabolt Budaörs - Thule  kerékpártartó


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 14
Heti: 115
Havi: 339
Össz.: 53 898

Látogatottság növelés
Oldal: THULE kerékpártartó
THULE tetőbox, kerékpártartó, tetőcsomagtartó, síléctartó, hólánc - © 2008 - 2019 - thule.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »